W.Brand Afrekenapparatuur is sinds 1995 actief op het gebied van afrekenapparatuur voor de horeca en detailhandel. De daaropvolgende jaren heeft zij zich gespecialiseerd in touchscreen systemen met uitgebreide backoffice mogelijkheden en mobiele handhelds.
Voor de detailhandel zijn er systemen met diverse scanners en mogelijkheden van voorraadbeheersing, eventueel met koppeling van PIN, CHIP en CARDS.

cafetaria.jpg (45331 bytes)

NEW-3.jpg (44076 bytes) In ons beleid speelt u als klant de hoofdrol, samen met u wordt de beste oplossing bedacht en wordt het systeem geimplementeerd in uw bedrijf.

Ook hierna staat ons team altijd tot uw beschikking om het systeem optimaal te laten functioneren en voor support is onze telefonische helpdesk altijd bereikbaar.

Inmiddels hebben wij partnerschappen verworven van o.a. MatrixPOS, Orderman, Carian en Easytouch Pos.

Door deze samenwerking biedt W.Brand Afrekenapparatuur een kwalitatief hoogwaardig en innovatief productscala aan, met de modernste touchscreen hardware en mobiele touchscreen handhelds. 

 
logomatrix-pos.jpg (5294 bytes)
. W.Brand Afrekenapparatuur is de Nederlandse leverancier van MatrixPos software. Deze Point of Sale en backoffice software voor de horeca is zeer stabiel en gebruiksvriendelijk.
orderman_logo.gif (2064 bytes)

Orderman handheld producten kenmerken zich door een mooie vormgeving en de MatrixMax software zorgt ervoor dat de bediening zonder veel moeite de bestellingen op kan nemen.

Het Carian touchscreen systeem is een POS oplossing die vanuit een jarenlange kassa ervaring is ontwikkeld in Nederland en voldoet aan alle eisen die de moderne ondernemer stelt.
 
Geleverd vanuit de verpakking is dit systeem door u als ondernemer zelf te programmeren en naar uw wensen aan te passen. Doordat alle bijkomende kosten daardoor vervallen is dit de meest voordelige oplossing om een gebruiksvriendelijk touchscreen kassasysteem aan te schaffen.
 
   
   
  diner.jpg (13097 bytes)