12-02-2013 Magazijn opruiming !!

Om plaats te maken voor nieuwe apparatuur bieden wij diverse ingeruilde, gebruikte kassa en POS touchscreen systemen tegen meeneemprijzen aan. zoals Vectron, Casio, Samsung, Towa, Olivetti, NCR, Micros, IBM en ook diverse occasion handhelds van diverse merken. Neem vrijblijvend kontakt op met Ed Stoop 06-24390050 voor merk type en prijs.

01-02-2013 Aanbieding EasytouchPOS voor € 1.995,--

Een kompleet touchscreen kassasysteem met thermische printer en een kelnerslot, geheel stap voor stap zelf te programmeren en in te richten d.m.v. instructiefilmpjes op de kassa of via Internet, ook de opleiding van uw personeel is interactief op de kassa of via Internet mogelijk. Inclusief tafelgeheugen op nummer, naam en/of layout, debiteuren en uitgebreide rapportage. Begeleiding en serviceverlening via Internet.

15-10-2012 Introductie nieuwe versie Arantek software met de modernste hardware, voor een onvoorstelbaar lage prijs, ook huur mogelijk.

Met Touchscreen beeldschermen van 10, 12, 15, 17 en zelfs 19 inch hebben wij nu met recht " voor elk wat wils " in ons assortiment POS kassasystemen. Bent u in het bezit van een Internet aansluiting, dan is het mogelijk op huurbasis een kompleet touchscreen kassasysteem te gebruiken vanaf 39,00 Euro per maand inclusief back-office "In the cloud".

01-02-2009 Assortiment uitbreiding met Posbank producten.

Met ingang van heden hebben wij de complete touchscreen kassalijn van Posbank.com in ons assortiment opgenomen, wij zullen u op deze plaats op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

01-11-2008 W. Brand biedt Protel Hotel reserveringssystemen.

Zeer geavanceerde Hotel reserveringssysteem die, samen met uw kwaliteiten als hotelier, zal helpen uw gasten in vrienden te veranderen. PROTEL was de provider van het reserverings systeem op de olympische spelen in 2004.

meer informatie klik  hier

01-01-2008 W. Brand biedt alle gebruikers van Touchscreen Pos systemen de mogelijkheid voordelig over te stappen naar Matrix Pos.

Bent u uitgekeken op uw huidige kassa programma maar is uw hardware nog in goede staat? Wij bieden gebruikers van andere Touchscreen oplossingen zoals Vectron, Micros, NCR, IBM, P.I. Electronic, Uniwell, Gladius, Vibrant, Digipos enz. de mogelijkheid voordelig over te stappen naar ons Matrix Pos systeem, vraag vrijblijvend naar mogelijkheden en prijzen op 015-3614729.

01-01-2008 W. Brand biedt gratis service via internet voor alle Pos klanten met Remote control

Het internet biedt vele mogelijkheden waaronder de mogelijkheid onze Matrix-Pos gebruikers Remote-Control aan te bieden. Voor u betekent dit dat wij direct kunnen assisteren bij vragen of problemen, door middel van een programma dat u zelf opstart en daarna via een wachtwoord machtiging geeft aan onze helpdesk om in uw pc te kunnen werken. Wij kunnen dan terwijl u met ons mee kijkt uw probleem oplossen of real time uw vragen beantwoorden.